INFO
LAJIT
TULOKSET
INFO
INFO
1.6.-31.8.2021 ONLINE

Matka parempaan on aina alkanut ensimmäisestä askeleesta.

Liity mukaan Askel Rääkkiin ja tuet samalla Suomen Mielenterveys ry:n toimintaa.

Mitä, miksi ja milloin?

Askelkyykkykävelyä 3kk ajan (1.6.-31.8.2021). Kyllä, luit oikein.

Tämän yksinkertaisemmaksi, hauskemmaksi ja hullummaksi ei treenihaaste/-eventti voi enää mennä!

Askel Rääkkiä voit halutessasi tehdä yhdessä ystävien kanssa tai yksin ja sen etuna on, ettei sen vuoksi tarvitse välttämättä lähteä edes julkisille paikoille suorittamaan.

Vedämme yksilösuorituksena yhteistä haastetta, jokainen omaan tahtiinsa ja voimme samalla kannustaa toisiamme liikkumaan, tukea tärkeää toimintaa ja anstaita suorituksestamme lopulta vielä erikoismerkin*.

Miksi askelkyykkykävely?

Kyseessä on ehdottomasti yksinkertaisin, mutta samalla sopivan haastava ja kehon painolla suoritettava liike, joka luonnistuu taatusti sekä testatusti kaikilta.

Askelkyykky, ja nimenomaan kävelynä, on myös paljon pehmeämpi sekä liikunnallisuudeltaan laajempi vaihtoehto kun esim. tavallinen lenkkeily. Se toimii kätevästi itse itsensä lämmittelynä, treeninä ja palauttavana liikuntana. Se haastaa sekä kestävyyttäsi, mutta myös sopivasti lihaskuntoasi.

Pidemmillä matkoilla jopa päättäväisyytesi ottaa se kuuluisa "seuraava askel" tulee haastetuksi.

Mitä tavoittelemme?

Tavoitteena on liikkua mahdollisimman säännöllisesti 3kk ajan, esim. kerran viikossa 400m (yhden kierroksen yleisurheilukentän ympäri) tai vaikka vain 50m kerrallaan joka toinen aamu/ilta siinä omalla takapihalla tai lähipuistossa.


Luonnollisesti jokaisen tulee suorittaa Askel Rääkki oman kuntotasonsa mukaisesti, mutta kuitenkin pyrkiä parantamaan kuljettua matkaansa päivä, viikko ja kuukausi kerrallaan.

Ja minkä ihmeen takia?

Yhteishengen sekä oman mielenterveyden hyvinvoinnin vuoksi tottakai, sillä liikunta ja etenkin yhdessä suoritettuna on vahva lääke molempiin em. osa-alueisiin. Sivuvaikutuksena myös oma fyysinen kuntotasosi voi kohentua.


Voimme nimittäin varmasti kaikki yhdessä myöntää, että viimeinen kulunut vuosi on ollut monella tapaa haastava itse kullekkin ja halusimmekin Rääkillä luoda tämän ajatuksen pohjalta treenieventin, joka toisi myös ennen kaikkea sitä kaivattua yhteishenkeä tämän "nykyarjen" erilläänolemisen keskelle.

Koska voin liittyä ja miten kirjaan matkani?

Voit liittyä mukaan Askel Rääkkiin koko eventin ajan ja jopa kirjata ylös aiempia tuloksiasi jälkikäteen tänne Reppi.fi palveluun.

Kävellyn matkan mittaamiseen saat käyttää vapaasti valitsemaasi sovellusta tai esim. urheilu-/älykelloa.

Pidäthän itse huolen, että pystyt myös tarvittaessa todentamaan meille kuljetun matkasi.

Mikä hyväntekeväisyys ja MIELI ry?

Koronan aiheuttamien elämänrajoitusten myötä keskustelu mielenterveydestä on ollut enemmän pinnalla ja meidän mielestä tämä on ollut erittäin positiivinen sekä tärkeä asia ja esiinnostettu aihe.


Kaikki meistä kaipaavat tällä hetkellä jo jotain yhteistä, uutta ja miksipä ei myös sopivan haastavaa liikunnallista potkua korona-arkeensa. Kesällä liikumme kuitenkin paljon ulkona, joten miksi emme tekisi sitä monesta tärkeästä syystä.


Tällä Askel Rääkki tempauksella haluammekin herättää ihmiset huomioimaan omaa sekä ystäviensä mielenterveyttä ja kuinka siitä voidaan pitää huolta liikkumalla yhdessä, näinkin yksinkertaisella tavalla!


RÄÄKKI Oy lahjoittaa osallistumismaksut Suomen Mielenterveys ry:lle.


Palvelumaksu menee ystävillemme Reppi.fi:llä, jotka mahdollistavat tämän mainion alustamme yhteisen käytön.


LUE LISÄÄ JA KATSO YHTEISTYÖKUMPPANIT, ERIKOISPALKINNOT YM. TIETO OSOITTEESTA:

www.raakkiclothing.com/askelraakki